Contacteer ons

Contact Persoon : Nick Wu

Telefoonnummer : 008615903698472

WhatsApp : +008615903698472

Free call

de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle

Min. bestelaantal : 1 set Prijs : Negotiation
Verpakking Details : Naakt verpakking Levertijd : 30-100days op de ordehoeveelheid
Betalingscondities : L / C, T / T Levering vermogen : 200 reeksen per jaar
Plaats van herkomst: Zhengzhou Merknaam: WANGU
Certificering: ISO Modelnummer: WGH

Gedetailleerde informatie

grondstof: Padie Behandelende capaciteit (T/D): 100-1000
Het verwarmen Middel: Schone hete ontploffing Garantie: 12 Maanden
Hoog licht:

padie drogere installatie

,

padie drogend systeem

Productomschrijving

WHS1000 de Drogere Machine 380V 50HZ van de automatische Controlepadie met Dubbele Centrifugaalventilator

1. Inleiding

De gemengde Droger van de stroompadie keurt geavanceerde modellen goed, waarin basis op meer dan 10 jaar ervarings om te ontwerpen en te vervaardigen, en overeenstemming met de daadwerkelijke situatie in diverse gebieden van de ontwikkeling.
De padiedroger kan diverse korrels, rijst, sojaboon, tarwe, sorghum, canola en ander korrels en oliezaad drogen. Ook heeft het sterk aanpassingsvermogen aan klimaat en milieu. De rijstdroger droogt met schone heet-ontploffing, hitteolie aan met kolen gestookte oven. De machine die als ononderbroken het drogen geïnstalleerde verrichting wordt ontworpen, en openlucht werken. Het is geschikt voor gebruik in de korrelopslag en de korrel en de installaties van de olieverwerking en andere gelegenheden in één of ander land.
De padiedroger keurt technologie van lage temperatuur het drogen proces goed dat hoogte verzekert - kwaliteit van padie, echter, verminderen wij de invloed van efficiency van het drogen. Na het drogen van padie die tarief splijten verhoogde gelijk minder dan 1,5%, precipitatie. Afvalgas het recycling kan meer macht, de gehele hoge thermische efficiency, economiser 7-8% bewaren. De padiedroger gebruikt een unieke proceslay-out, met een totale geïnstalleerde capaciteit wordt verminderd, in dezelfde productiecapaciteit van besparing 30 aan 40%.
De barst betekent de huid van rijstbarsten in het proces op hoge temperatuur verschijnt. Als de rijstbarst gebeurt, binnen veroorzaken de een temperatuurveranderingen van de glasovergang onder bepaalde voorwaarden interne spleet. Aangezien de rijst warmtegevoelige kenmerken heeft, zal de temperatuur barstende rijst en gepoederde boete veroorzaken. Het zal ernstig de kwaliteit beïnvloeden en de smaak van rijst, het maakt ook opslag moeilijker, zodat zal de waarde van rijst beduidend verminderd worden. Daarom verpletteren de padiedrogers, het stijgen in temperatuur om de het drogen efficiency te verbeteren, ook beduidend verhoogd tarief, zodat het moeilijk neemt aan rijst het drogen.
De resultaten toonden aan dat: drogen het op hoge temperatuur (maximumtemperatuur 46,5 ℃), het hogere verwarmen bij lage temperatuur en het drogen (maximumtemperatuur 3 5 .3 ℃) dan wanneer de efficiency die het eerstgenoemde ontwateren voor de laatstgenoemde 2,2 (2,5 3/1,15) tijden; het laatstgenoemde Barstgroeipercentage eerstgenoemde 5 (2,5/0,5) tijden. Daarom is het studie redelijke het drogen proces, om de kwaliteit en de activiteit van rijst te verzekeren uiterst belangrijk.
De Machinesco. van Zhengzhouwangu, Ltd, het gebruik van geavanceerde aanmakende sectietechnologie, die technologie van stap voor stap het aanmaken in het het drogen proces gebruiken, aan droge rijst, neemt dan de manier geleidelijk aan om het rijstwater, na jaren van praktijk en ervaring, in de binnenlandse rijst drogere industrie te verminderen, die een unieke voorrandtechnologie voor de stijging van de rijstlandbouw productie, de nationale escorte van de voedselveiligheid leggen.

2. Eigenschappen
   Muffe de draai van de einderijst en germinatie van rijst in het seizoen van de pruimregen of regenachtig seizoen.
· De beschimmelde rijst zal aflatoxin produceren, die één van de belangrijkste oorzaken van kanker en één van gevaarlijkste vergift is.
• Zodra geproduceerd zal aflatoxin, het niet gedood worden in minder dan 208 graden;
· Mensen die zelfs vlees eten, waarin voer bij het beschimmelde bevatten met aflatoxin is die ook zal worden vergiftigd.
· Besparingsruimte van het dorsen van gronden.
· Zonneschijn het drogen op weg zal verkeersprobleem, en verliezen van rijst veroorzaken. Ook zal het rijst verontreinigen.
· 24 uren die van volledig het geautomatiseerde drogen, arbeidskosten besparen, hoog drogend efficiency.
· De hoge gelijkheid van het drogen, zal natte - en - droge korrelmengeling niet gebeuren, zal geen gele rijst produceren, die zeer het barsttarief verlaagt.
· De droge rijst heeft goede smaken, hoogte - de kwaliteit, en het zal niet verliezen in het drogen proces.
· Het ovenkostuum elke soort voorziet, zoals steenkool, aardgas, biogas, olie, en biomassaenergie van brandstof, die volgens de behoeften van de gebruiker is.
· Het gebruiken van rijstschil aangezien de brandstof, bereikt 0 kost. De schillen van de vurenrijst van 1 hectare kunnen energie aan droge rijst nemen die van 3 hectare wordt geoogst. Andere biomassaenergie kan ook gebruik, zoals stro en kokosnoot zijn.
· Het produceren en verkoop direct. Geen agent kan verzekeren de klant de laagste prijs met garantie krijgt, verstrekken wij permanente vervanging van het dragen van delenverwerving, de permanente dienst, die gebruikers toestaan om zonder enige zorgen te produceren.
3. PADIE DROGERE KENMERKEN:
Model WGS1000
Behandelende capaciteit
(T/D)
1000
Vochtigheidsverwijdering (%) 5-25
Hittemiddel Hete schone lucht
Heet-ontploffingstemperatuur (℃) 65~160
Ongelijkheid (%) < 2="">
Toegevoegde waarde van het breken van tarief (%) < 0="">
Toegevoegde waarde van neerstortingstarief (%) <1>
Hitteconsumptie per eenheid (kj/kg) 5000-7000
Capaciteit Volgens verschillende milieu, voorwaarde, Precipitatie en configuratie
4. Het productdetail toont
de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle 0de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle 1
5. Onze Workshop
de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle 2
6. Klantenbezoek
de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle 3
7. Succesgeval
de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle 4de Padie Drogere Machine van 380V 50HZ met Dubbele Centrifugaalventilator Automatische Controle 5
8. Waaromonskies

1, Hoog het drogen tarief, lage kosten en betaalbaar.
2, de fabrikantenlevering, geen tussenpersonen om prijsverschil te verdienen.
3, Goede ingenieurs doen technische begeleiding, de verrichting zonder zorgen.
9. Onze Dienst

Pre-sale de diensten:

1. verstrek professionele technische ondersteuning;

2. verzend de productcatalogus en het instructiehandboek;

3. de persoonlijke vraag of het bezoek zijn warm welkom

verkoop van de diensten:

1. wij beloven eerlijkheid en het enthousiasme, het is ons genoegen om u te dienen aangezien u kopende adviseur.

2. Wij waarborgen stiptheid, leggen de kwaliteit en de hoeveelheden strikt de termijnen van contract ten uitvoer

3. Wij sturen ingenieurs om in uw fabriek te installeren en uw werken op te leiden tot zij totaal alle vaardigheden worden

De naverkoopdienst:

1. Één jaargarantie en het levens lang onderhoud

2. de dienst van de 24 urentelefoon online

3. Een grote voorraad van componenten en delen, gemakkelijk-versleten delen.

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

zzwgjx@163.com
+008615903698472
008615903698472
wls0370689