Contacteer ons

Contact Persoon : Nick Wu

Telefoonnummer : 008615903698472

WhatsApp : +008615903698472

Free call

Onder de epidemische situatie, zich constant uit breidt de de dienstlijn overzee van Wangu

November 20, 2020

Laatste bedrijfscasus over Onder de epidemische situatie, zich constant uit breidt de de dienstlijn overzee van Wangu

Onder de epidemische situatie, zich constant uit breidt de de dienstlijn overzee van Wangu

    De globale verspreiding van covid-19 in 2020 heeft een ernstig gevolg op de economische ontwikkeling van alle landen in de wereld gehad. Momenteel, hoewel de binnenlandse epidemie van China effectief is gecontroleerd, zijn de de buitenlandse handelszaken van China ernstig beïnvloed. Sinds de uitbarsting van de epidemie in het begin van het jaar, de Machinesco. van Zhengzhou WANGU, verleent Ltd diverse pre-sales en naverkoopdiensten voor klanten van over de hele wereld om de normale bedrijfsvoering en het onderhoud van klanten overzee te verzekeren.

wegens de ononderbroken verspreiding van over de hele wereld covid-19, moeten vele bedoelingsklanten overzee het oorspronkelijke inspectie en aankoopplan uitstellen of annuleren, en het de buitenlandse handelspersoneel van het bedrijf past hun geschikte strategieën aan. De uitbarsting van de epidemie brak enkel begin het jaar uit. De Turkse klanten onder onderhandeling konden niet de fabriek zoals gepland bezoeken. Het de buitenlandse handelspersoneel van het bedrijf bracht klanten ertoe om het ontwerpbureau, de verwerking en de productie van de fabriek en de verrichtingsplaats van oud klantenmateriaal door de netwerk videoverbinding te bezoeken, die de twijfels van de klant verjoeg en regelmatig ondertekende en betaalde. Het materiaal van het project van de trommeldroger werd verscheept aan Turkije in September. Nadat het materiaal bij de plaats aankwam, wegens de epidemische situatie, kon het bedrijf geen technici naar de plaats sturen om de installatie te leiden. Het bedrijf organiseerde technici om de installatie voor klanten door de vorm van verre vergadering online te leiden over het netwerk, en verstrekte op elk ogenblik technische ondersteuning.

 Tijdens de epidemische periode die, loste het technische personeel van het bedrijf actief de problemen op door de oude klanten in de Filippijnen, Kambodja, India en andere landen tijdens materiaalverrichting door videoverbinding, online diagnose en andere manieren worden ontmoet, en verstrekte voldoende vervangstukkenlevering op tijd voor klanten om de normale bedrijfsvoering van klantenproductie te verzekeren.

Onder de epidemische situatie, wordt de stroom van transnationaal personeel geblokkeerd, maar zich constant uit breidt de de dienstlijn overzee van Wangu!

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

zzwgjx@163.com
+008615903698472
008615903698472
wls0370689